enda

Erling Wolter Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Byggelegepladser. Børns ret til at lege 1982 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sex i København 1971 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Gladsaxe Kommune Arbejdernes Boligselskab 1968 Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Høje Gladsaxe 1967 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Julemærket 1959 1959 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ingeborg Brams læser digt af Grethe Heltberg 1958 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dissektion af torsk 1958 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Politihunden "Buller" 1957 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
To små chimpanser 1956 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
De syngende hunde 1953 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.