enda

Essanay

Filmografi Priser
Title År Funktion Kategori
Charles Chaplin på valsen 1918 Produktionsselskab U/Spillefilm
Triple trouble 1918 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Carmen 1916 Produktionsselskab U/Spillefilm
Police 1916 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Da Chaplin blev shanghaiet 1915 Produktionsselskab U/Kort fiktion
His new job I & II 1915 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Chaplin paa Sold 1915 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Chaplin som Tapetserer 1915 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Chaplin som Bokser 1915 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Chaplin paa Varieté 1915 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Charlie Chaplin på luffen 1915 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Chaplin i Dameklæder 1915 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Chaplin som Chauffør 1915 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Chaplin som Bankbud 1915 Produktionsselskab U/Kort fiktion
En aften i Snolderød varieté 1914 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.