enda

Europa Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
I al fortrolighed 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jonathans første affære 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Åndeløs 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Frække pigers sexeventyr 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jagten på den store guldåre 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Biler, bisser, buler og brag! 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Special-commando - den sidste udvej! 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Græsenkemænd 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Felix 1982 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Morder til leje 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Playgirl - pigen med pariserrøven 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Maskernes nat 2 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Stor, stiv og dejlig 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dit hjerte er i fare 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Cirkus Casablanca 1981 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Montenegro 1981 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Varme pigers frække lyster 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fræk og forførende 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ekspert i sex. 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Atlantic City 1980 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pigen fra havet 1980 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Kärleken 1980 Produktionsselskab U/Spillefilm
Alligator - uhyret under byens gader 1980 Distributionsselskab U/Spillefilm
Søulvene kommer 1980 Distributionsselskab U/Spillefilm
Farlig fredag 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Løb for livet 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Stillehavets helvede 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
I Skyttens tegn 1978 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Hemåt i natten 1977 Produktionsselskab U/Spillefilm
Takt og tone i himmelsengen 1972 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Hvor er liget, Møller? 1971 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Amour 1970 Distributionsselskab DK/Spillefilm
- og så er der bal bagefter 1970 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Der kom en soldat 1969 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Pigen fra Egborg 1969 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Jeg - en kvinde 2 1968 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Dyrlægens plejebørn 1968 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Elvira Madigan 1967 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pigen og greven 1966 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Pigen og millionæren 1965 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Sommer i Tyrol 1964 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Et døgn uden løgn 1963 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Mellem venner 1963 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Det mystiske kapel 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den rige enke 1962 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Sorte Shara 1961 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Den vrede planet 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
Over alle grænser 1958 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Jorden rundt på 80 minutter 1955 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Himlen er blå 1954 Distributionsselskab DK/Spillefilm
De faldne kvinders hus 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jens Månsson i Amerika 1947 Produktionsselskab U/Spillefilm
Landmandsliv 1943 Produktionsselskab U/Spillefilm
En ganske almindelig Pige 1940 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Ikke helt almindelig 1935 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.