enda

EuropaCorp

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Valerian and the City of a Thousand Planets 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Transporter Refueled 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Taken 3 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Homesman 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jack and the Cuckoo-Clock Heart 2013 Produktionsselskab
Farvel til mafiaen 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lockout 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Taken 2 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Colombiana 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Lady 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Big Picture 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Arthur 3: De to verdener 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
From Paris With Love 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Taken 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Human zoo 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Transporter 3 2008 Produktionsselskab
Hitman 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Taxi 4 (T4xi) 2007 Produktionsselskab
Love And Other Disasters 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bandidas 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Arthur og minimoyserne 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Angel-A 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
24 Hours 2004 Produktionsselskab
District B13 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kiss of the dragon 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.