enda

Excelsior Films

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Black-out 1970 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Farlig sommer 1969 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Gade uden ende 1963 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Prinsesse for en dag 1962 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Elefanter på loftet 1960 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ballade på Bullerborg 1959 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Ung kærlighed 1958 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Sku' ikke hunden på hårene 1957 Distributionsselskab U/Spillefilm
De 63 dage 1957 Distributionsselskab U/Spillefilm
Forrådt Ungdom 1957 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ingen tid til kærtegn 1957 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Mirakler hver torsdag 1956 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mod ny dag... 1956 Distributionsselskab U/Spillefilm
Marcelino 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
Prik og Anton 1953 Distributionsselskab U/Spillefilm
Paris-byen der aldrig sover 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
Een sommers lykke 1948 Distributionsselskab U/Spillefilm
I djævelens sold 1941 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.