enda

Film 4

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Diego Maradona 2019 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Old Boys 2019 Produktionsselskab
You Were Never Really Here 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Free Fire 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Lobster 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Suffragette 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mr. Turner 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Under the Skin 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Shame 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Seven Psychopaths 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
The deep blue sea 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Love You More 2008 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.