enda

Film-Cooperativet Danmark

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Tango 1997 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Min fynske barndom 1994 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Rami og Julie 1988 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Manden i Månen 1986 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Rocking Silver 1983 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Felix 1982 Produktionsselskab DK/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Instruktør 1995 Shanghai International Film Festival 1995 Min fynske barndom
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.