enda

Film Four International

Filmografi Priser
Title År Funktion Kategori
Enduring Love 2004 Produktionsselskab
Munterhedens hus 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ved vejen 1988 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Fatherland 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
En, to, tre 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
A zed and two noughts 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Brevet til Brezhnev 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.