enda

Filmatelieret Flamingo

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Kristen Bording 1958 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ingen tid til kærtegn 1957 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Skal drengen tvinges 1956 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Splintret emaille 1956 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den store gav-tyv 1956 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Blændværk 1955 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hvorfor stjæler barnet? 1955 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ballettens børn 1954 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den lille pige med svovlstikkerne 1953 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Skatteøens hemmelighed 1953 Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Man burde ta' sig af det 1952 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Alt dette og Island med 1951 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Som sendt fra himlen 1951 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Naalen 1951 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.