enda

Filmfabrikken Skandinavien

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Den sorte Kat 1918 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Klør Dame 1918 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Naar Hadet slukkes 1917 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Elverhøj 1917 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den farlige Leg 1917 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Taksameterkuskens Døtre 1917 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Marodør 1916 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Guldets Magt 1916 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Mysteriet Blackville 1916 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Tusmørkemændene 1916 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Karfunkeldronningen 1916 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den graa Handske 1916 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Guldkværnen 1916 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Doktor Lucas 1915 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Da Skomager Fischer gik paa Maskerade 1915 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
En Dæmon fra Skovene 1915 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Det graa Slots Hemmelighed 1915 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hjertet, der brast 1915 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Jægermesterens Datter 1915 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Skyldig - ikke skyldig 1915 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Skæbnens Dom 1915 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Krigens Ofre 1914 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Du skal angre 1914 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den Dødes Forbandelse 1914 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den moderne Messalina 1914 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Mara-Onga 1914 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Det moderne Babylon 1914 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den kære Familie 1913 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den sidste Rose 1913 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Rovfuglens sidste Bytte 1913 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Under det sorte Flag 1913 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Naar Løvet falder 1913 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Slægtens Sidste 1913 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Frelst fra Forbrydelsens Vej 1913 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Blodhævnen 1913 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Den røde Hertug 1913 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den hemmelighedsfulde Kro 1913 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Forskrevet sig til Satan 1913 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Borgens Hemmelighed 1913 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Kun en Tigger 1912 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Dødsvarslet 1912 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Fæstningsplan Nr. 612 1912 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Gøglerens Elskov 1912 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Edith 1912 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den kvindelige Spion fra Balkan 1912 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Forstærkningsmanden 1912 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Fodsporet 1912 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den svundne Lykke 1912 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Fra Storstads-Teatrets Kulisser 1912 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Brudekjolen 1912 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Det røde Rusland 1912 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Storstadens Hyæne 1912 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lumpacivagabundus 1912 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Gaardmandsdatteren 1912 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Livets Tragedie 1912 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kærlighed ved Hoffet 1912 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Paa Livets Skyggeside 1912 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Karnevalsnattens Gaade 1912 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Natcaféens Dronning 1912 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Naboerne 1912 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Et pokkers Pigebarn 1912 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Pigernes Jenser 1912 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Det store Fald 1911 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Nøddebo Præstegaard 1911 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Lersøens Konge 1911 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Københavnerliv 1911 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hovmod staar for Fald 1911 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Frelserpigen 1911 Produktionsselskab DK/Spillefilm
De sorte Ravne Produktionsselskab DK/Spillefilm
En slem Dreng Produktionsselskab DK/Spillefilm
Under Vampyrens Kløer Produktionsselskab DK/Spillefilm
Pigerøveren Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Prøvens Time Produktionsselskab DK/Spillefilm
Præsidentens Fald Produktionsselskab DK/Spillefilm
Manden fra Mørket Produktionsselskab DK/Spillefilm
Manden med Klumpfoden Produktionsselskab DK/Spillefilm
Mysteriet i Louvre Produktionsselskab DK/Spillefilm
Møllerens Datter Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kains Slægt Produktionsselskab DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.