enda

Filmlab Aarhus

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Lover, Let Me Go 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Requiem 2031 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Moving On 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Svinehund 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
The Forest 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Better Man Than Me 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ferdig mann 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
I morgen spiser vi hos mig 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Nabo 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Beach Boy 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
I morgen er alt mulig 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ignorance 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
En historie om en pigetrio 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Det meste af tiden 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Imellem os 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.