enda

Filmlance International

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Skammerens datter 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Dom over død mand 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Broen 1 2011 Produktionsselskab Tv-serie
I taket lyser stjärnorna 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Walter & Virginia 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Snaphaner 2006 Produktionsselskab
Ketchup-effekten 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fyren fra nabograven 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Elina - som om jeg ikke fandtes 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den sidste kontrakt 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Spor i mørket 1997 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hvide løgne 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Second Prize - Best Feature - Elements 10+ 2015 Giffoni Film Festival 2015 Skammerens datter
Audience Award - Bronze Prize 2015 Montreal Fantasia Int Film Festival 2015 Skammerens datter
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.