enda

FilmNation Entertainment

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Life Itself 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Når noget slutter 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Miss Sloane 2017 Produktionsselskab
Sing Street 2016 Produktionsselskab
Miraklet på Hudsonfloden 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Founder 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Café Society 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mud 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.