enda

Filmpool Nord

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Charter 2020 Koproducent U/Spillefilm
De arktiske kameler 2019 Med støtte fra, Koproducent U/Dokumentarfilm
De arktiske kameler (oversigt) 2019 Med støtte fra, Koproducent Dokumentarserie
De arktiske kameler 1:3 2019 Med støtte fra, Koproducent Dokumentarserie
De arktiske kameler 2:3 2019 Med støtte fra, Koproducent Dokumentarserie
De arktiske kameler 3:3 2019 Med støtte fra, Koproducent Dokumentarserie
Thelma 2017 Koproducent U/Spillefilm
I lossens time 2013 Koproducent DK/Spillefilm
Babas bilar 2006 Koproducent U/Spillefilm
Eiffeltornet 2004 Koproducent U/Kort fiktion
Populærmusik fra Vittula 2004 Koproducent U/Spillefilm
Misa min 2003 Koproducent U/Spillefilm
Elina - som om jeg ikke fandtes 2002 Koproducent U/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Special Mention 2014 Brussels Int. Filmfestival of Fantasy,Thriller & Science Fiction Films 2014 I lossens time
The Interfilm Church Prize 2013 Lübeck, Nordische Filmtage 2013 I lossens time
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.