enda

Filmpool Nord

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
De arktiske kameler 2019 Produktionsselskab, U/Dokumentarfilm
Thelma 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
I lossens time 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Babas bilar 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Eiffeltornet 2004 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Populærmusik fra Vittula 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Misa min 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Elina - som om jeg ikke fandtes 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Special Mention 2014 Brussels Int. Filmfestival of Fantasy,Thriller & Science Fiction Films 2014 I lossens time
The Interfilm Church Prize 2013 Lübeck, Nordische Filmtage 2013 I lossens time
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.