enda

Films A2

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Elskeren 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
De elskende fra Pont-Neuf 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gidsel i Libanon 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Uranus 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cyrano de Bergerac 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Selve livet og intet andet 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skørt sted at træffes 1988 Produktionsselskab
Masker 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Under Satans sol 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Terminus 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kilden i Provence 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Therese 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Manon og kilden 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vi kupper kasinoet 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Piger på spil 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
I al fortrolighed 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lena & Madeleine 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Erendira 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tjener, der er en marsmand i min suppe 1981 Produktionsselskab
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.