enda

Filmselskabet

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Barnepigerne 2020 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Det er for børn 2012 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Masaier på vej 2010 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Bossen og bøllerne 2010 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Lê Lê - De jyske vietnamesere 2008 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Step on Silence 1981 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
At danse Bournonville 1979 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
En rig mand 1979 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Peter Martins - en danser 1979 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.