enda

Filmteknik

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Bara du och jag 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Brønden 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gode mennesker 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rejsen til Melonia 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ærter og knurhår 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jeg er skraldemand - og det er jeg stolt af 1985 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Margot Lander (1910-1961)... kærligst 1982 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.