enda

Filmways Pictures Inc.

Filmografi Priser
Titel År Funktion Kategori
Døden sletter alle spor 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lejrbålet 1980 Produktionsselskab U/Spillefilm
21 Timer i München 1977 Produktionsselskab Tv-film
Den enøjede falk 1969 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hamlet 1969 Produktionsselskab U/Spillefilm
S-O-S Nordpolen 1968 Produktionsselskab U/Spillefilm
Højt spil i New Orleans 1965 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.