enda

First Artists

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Tom Horn 1980 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lige i øjet 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Speederen i bund 1978 Produktionsselskab U/Spillefilm
Brændemærket 1977 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bobby Deerfield 1977 Produktionsselskab U/Spillefilm
En stjerne fødes 1976 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dejlige heks 1972 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.