enda

First National Pictures Corp.

Filmografi Priser
Title År Funktion Kategori
The Girl from 10th Avenue 1935 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Big Shakedown 1934 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fog Over Frisco 1934 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fashions of 1934 1934 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Rich Are Always with Us 1932 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Dark Horse 1932 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Cabin in the Cotton 1932 Produktionsselskab U/Spillefilm
Chicagos underverden 1930 Produktionsselskab U/Spillefilm
Syv Fodtrin til Helvede 1929 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rædslernes Hus 1929 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ørnens Rede 1928 Produktionsselskab U/Spillefilm
Spøgelser 1928 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pilgrimmen 1923 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Lønningsdagen 1922 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Buster som grovsmed 1922 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Fantasi og virkelighed 1922 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Buster til søs 1921 Produktionsselskab U/Kort fiktion
På fribillet 1921 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Chaplins plejebarn 1921 Produktionsselskab U/Spillefilm
En dags fornøjelse 1919 Produktionsselskab U/Kort fiktion
På solsiden 1919 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Gevær ved skulder 1918 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.