enda

Flamingo Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Gøngehøvdingen 1961 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Frihedens pris 1960 Produktionsselskab DK/Spillefilm
En fremmed banker på 1959 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Krudt og klunker 1958 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ingen tid til kærtegn 1957 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.