enda

Flamingo Film Studio

Grundlagt af Johan Jacobsen i 1950. Selskabet lå på Lindeallé i Nærum. I 1966 måtte Johan Jacobsen på grund af økonomiske vanskeligheder overdrage Flamingostudierne til Mogens Skot-Hansen, der startede kortfilmproduktion under navnet Laterna Film.
Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Søskende 1966 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Fremrykket møde 1964 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sekstet 1963 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Dronningens vagtmester 1963 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Gøngehøvdingen 1961 Produktionsselskab DK/Spillefilm
De gamle 1961 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Frihedens pris 1960 Produktionsselskab DK/Spillefilm
En fremmed banker på 1959 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Krudt og klunker 1958 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.