enda

Fortuna Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Traveller's Tale 1993 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Guldalder 1993 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Trance dance 1992 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kys mor, skat! 1990 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Perfect World 1990 Produktionsselskab, DK/Eksperimentalfilm
Affaldsveje 1990 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Retfærdighedens rytter 1989 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Rued Langgaard 1986 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.