enda

Fox 2000 Pictures

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Breakthrough 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Alvin og de frække jordegern - på farten 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Percy Jackson & Uhyrernes Hav 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bogtyven 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Life of Pi 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Water for Elephants 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Percy Jackson & lyntyven 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ramona and Beezus 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Marley & me 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
27 bryllupper 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Devil Wears Prada 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Roll Bounce 2005 Produktionsselskab
Walk the Line 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Family Stone 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
I dine sko 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hide and Seek 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Man on fire 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Down with Love 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Chasing Papi 2003 Produktionsselskab
Drumline 2002 Produktionsselskab
Unfaithful 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Phone Booth 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mænd af ære 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fight Club 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Never Been Kissed 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Anna og kongen 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hvor lykken er 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den tynde røde linie 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.