enda

Fox Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Working girl 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
For fuld udrykning 1976 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Sherlock Holmes' smarte bror 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Strandet 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
Som brødre 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bandekrig 1973 Distributionsselskab Tv-film
Drømmen om et nyt liv 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Chockbehandling 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Speed 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Berøringen 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
The French Connection 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det store hvide håb 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Højt spil i Las Vegas 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Patton: Pansergeneralen 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
John og Mary 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Forfald og fald 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
100 rifler 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Star 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Robin Hood vender tilbage 1967 Distributionsselskab U/Spillefilm
Marilyn 1963 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Kom til Alaska 1960 Distributionsselskab U/Spillefilm
Komikernes kavalkade 1957 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Lincoln - Folkets Helt 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Prisoner of Shark Island 1936 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Riverside Murder 1935 Produktionsselskab U/Spillefilm
Late Extra 1935 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.