enda

FR 3

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Familiens skræk 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Swanns kærlighed 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den lille bande 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
La Trace (Sporet) 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tillykke med kærligheden 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Historien om Martin Guerre 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Madame Emma - En kvinde med magt 1980 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kære ukendte 1980 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jeg elsker dig 1977 Produktionsselskab U/Spillefilm
Providence 1977 Produktionsselskab U/Spillefilm
Veninderne 1975 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.