enda

Fr3 Films Production

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Alle morgener på Jorden 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Et hjerte af sten 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Der ligger en hvid mand i din seng, mor! 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gitterporten 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Monsieur Hire 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Historien om et bebudet mord 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Natten er ung 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Familien 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
I landets hjerte 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.