enda

Franchise Pictures

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
The Wendell Baker Story 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
A Sound of Thunder 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
You Stupid Man 2004 Produktionsselskab
Til døden jer skiller 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ballistic: Ecks vs. Sever 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Half Past Dead 2002 Produktionsselskab
Kuppet 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Driven 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
3000 Miles to Graceland 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Løftet - the Pledge 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Things you can tell just by looking at her 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ni fod under... 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kampen om Jorden 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Art of War 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Life Socks 2000 Produktionsselskab
Høj cigarføring 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Boondock Saints 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
If...Dog...Rabbit 1999 Produktionsselskab
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.