enda

Frede Skaarup Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
København, Kalundborg og -? 1934 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ariane 1931 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vejen til livet 1931 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den gule Danserinde 1931 Distributionsselskab U/Spillefilm
Afrika taler 1931 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Rio Rita 1929 Distributionsselskab U/Spillefilm
Frøken Else 1929 Distributionsselskab U/Spillefilm
Robinson Crusoe 1927 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.