enda

Frejas Børn

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Hønsenes have 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Biernes by 2004 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En go' ko 1999 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En go' ko 1999 Produktionsselskab
Balladen med Bob 1997 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Balladen om Holger Danske 1996 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Broen 1993 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Indvandrerkvinder 2 - Høstbilleder 1988 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En meget gammel herre med kæmpestore vinger 1986 Produktionsselskab DK/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
1st prize children's jury 2007 Chicago Int. Children's Film Festival 2007 Hønsenes have
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.