enda

Friland

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Battle 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Congo 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pionér 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Privatdetektiven 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Headhunterne 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Upperdog 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Uro 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tommys Inferno 2005 Produktionsselskab
Roswell Enterprises 2005 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Eiffeltornet 2004 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.