enda

Gainsborough Pictures

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Columbus opdager Amerika 1949 Produktionsselskab U/Spillefilm
Manden i gråt 1943 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bombsight Stolen 1941 Produktionsselskab U/Spillefilm
En kvinde forsvinder 1938 Produktionsselskab U/Spillefilm
Manden fra Aran 1934 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.