enda

Gaumont International

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Min fars store dag 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Min mors slot 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Big Blue (Ext. Version) 1988 Produktionsselskab
Asterix og briterne 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Geden 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skøre gutter på flugt 1978 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hvordan man narrer sine koner og slipper skidt fra det 1976 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vold og lidenskab 1974 Produktionsselskab U/Spillefilm
Afhopperen 1973 Produktionsselskab U/Spillefilm
En dag kom en strisser 1972 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Brain 1969 Produktionsselskab U/Spillefilm
Oscar 1967 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.