enda

Gefion-Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Det er ikke appelsiner - det er heste 1967 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Immarssuaq - det store hav 1967 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Natteleg 1966 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nu stiger den 1966 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Hul i broho'det 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
Manden i månen 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
At elske 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
Støvsugerbanden 1963 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Døden giver ikke kredit 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lykkens musikanter 1962 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Raggartøsen 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jeg kommer tilbage 1961 Distributionsselskab U/Spillefilm
Münchhausens fantastiske oplevelser 1961 Distributionsselskab U/Spillefilm
Drengen fra bjergene 1961 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vi fra gaden 1960 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den sidste vinter 1960 Distributionsselskab DK/Spillefilm
De elendige 2 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
Milliardkuppet i Milano 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gadepigen Cabiria 1957 Distributionsselskab U/Spillefilm
Efter alle disse år 1957 Distributionsselskab U/Spillefilm
Læderjakkerne 1956 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den skræmte lokkedue 1956 Distributionsselskab U/Spillefilm
Slagmarkens helte 1956 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lasternes by 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
Håbet dør sidst 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
Major Thompson opdager Frankrig 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
Landevejens hævn 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
Højspænding i Wichita 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
En dejlig tyvetøs 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fartfeber 1954 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lukkede døre 1954 Distributionsselskab U/Spillefilm
En skør borgmester 1953 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gøglernes aften 1953 Distributionsselskab U/Spillefilm
Al jordens herlighed 1953 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den hvide kat 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
Djævlens skønhed 1949 Distributionsselskab U/Spillefilm
Biskoppens kone 1948 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mit England 1947 Distributionsselskab U/Spillefilm
Helvede venter 1946 Distributionsselskab U/Spillefilm
Håbet 1946 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fifi og Glædespigen 1945 Distributionsselskab U/Spillefilm
Paradisets børn 1945 Distributionsselskab U/Spillefilm
Danny vinder krigen 1944 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jernkronen 1941 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tykke Thor som Spøgelse 1941 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alkazar 1941 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gøg og Gokke i Oxford 1940 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bag Façaden 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fric Frac 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
En Farlig Kvinde 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
Under Byens Tage 1938 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Den hvide pest 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Adolf som tjener 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Adolf den stærke 1937 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den brændemærkede kvinde 1937 Distributionsselskab U/Spillefilm
Inge - 16 aar 1936 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kongen morer sig 1936 Distributionsselskab U/Spillefilm
Natten før slaget 1934 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.