enda

Ghost House Pictures

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
The Possession 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
30 Days of Night 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Forbandelsen - The grudge 2 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Boogeyman 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Forbandelsen 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.