enda

Globe Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Bandekrig år 3000 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lille mand, pas på! 1968 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Jerry Land i Østens brændpunkt 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kampen om fortet 1957 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jeg skød Jesse James 1948 Distributionsselskab U/Spillefilm
Med krudt i handsken 1943 Distributionsselskab U/Spillefilm
Marco Polo 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Rabalder i ringen 1936 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.