enda

Gloria

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Tuvalu 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Blodsøstre 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Small Time Crooks 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Things you can tell just by looking at her 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Brød og tulipaner 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Midt om sommeren 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Loss of Sexual Innocence 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
Luna Papa 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
Himalaya 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
L.A. Without a Map 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dråber på hede sten 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
The escort 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
Af en anden verden 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hurlyburly 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
Livet er en byggeplads 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Manhattan 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sidste tango i Paris 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kom og vask min elefant 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fremmed i eget hus 1967 Distributionsselskab U/Spillefilm
Storgangsterens sidste kup 1966 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fanget af vildmarken 1966 Distributionsselskab U/Spillefilm
Piger i lænker 1966 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ballerina 1966 Distributionsselskab Tv-film
Hjælp jeg bli'r skrupskør 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
Norman som mælkemand 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
Agent C.A.T. 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
Onibaba 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
Et skud i mørke 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
Emil og detektiverne 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
Natten uden måne 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kvinden i sandet 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
En Hitler-læges torturkammer 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den nat triffiderne kom 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ulvehunden Nikki 1961 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nøglen under måtten 1960 Distributionsselskab U/Spillefilm
Operation varulve 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kampen om fortet 1957 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nødråb fra havet 1956 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den store dæmning 1956 Distributionsselskab U/Spillefilm
En verdensomsejling under havet 1954 Distributionsselskab U/Spillefilm
Paradisets børn 1945 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bachelor Mother 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
Stormfulde højder 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
En kvinde forsvinder 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vaagn op, Amanda 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Panik i hotellet 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Top Hat 1935 Distributionsselskab U/Spillefilm
En tosset fødselsdag 1932 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Af en kvindelæges dagbog 1932 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ungerne paa Skovtur 1930 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.