enda

Gloria-Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Undervejs 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Intimacy 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bella Martha 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Rejsen til Kandahar 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bully 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Betty Fisher og andre historier 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pigen fra Paris 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mine øjnes lys 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tape 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Familiebilleder 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Focus 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sidste kys 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Samsara 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Secretary 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lantana 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Chelsea Walls 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lost and Delirious 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pollock 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Byen er stille 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Eksperimentet 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den nye Eva 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
I familiens hjerte 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
Århundredets børn 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
8 1/2 women 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
Æblet 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kærlighedens vildveje 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gods and Monsters 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
Og det lo de meget af... 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lykkestjernen 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Henry Fool 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vintersoverne 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Cube 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fodboldfeber 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Under the skin 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tierra - Jord, vin og kærlighed 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Haiti. Uden titel 1996 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Belma 1996 Distributionsselskab DK/Spillefilm
L' appartement 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ponette 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bag stilheden 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
I fuld fart 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Æg 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Welcome to the Dollhouse 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kærlighedens køtere 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Flamenco 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Angel baby 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lamerica 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
Amateur 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den store græskarmand 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hudløs 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
De vilde siv 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vanya on 42nd Street 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
Adskillelsen 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pigen der ikke kunne le 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
Aankhen 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
En ukendt ven 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
Min bedste årstid 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bad boy Bubby 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kære dagbog 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
Et barn og et mord 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det røde egern 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kærlighedens sande natur 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
Calendar 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
Samba Traoré 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Léolo 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Simple men 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mand bider hund 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vilde nætter 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gas food lodging 1991 Distributionsselskab U/Spillefilm
Arizona dream 1991 Distributionsselskab U/Spillefilm
Highway 61 1991 Distributionsselskab U/Spillefilm
Trøsteren 1991 Distributionsselskab U/Spillefilm
Åbne døre 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Trust 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Heathers 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Unbelievable Truth 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Arkitektens mave 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
A zed and two noughts 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Carmen 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Raging Bull 1980 Distributionsselskab U/Spillefilm
New York, New York 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
General Max indta'r Alamo 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
En letsindig optimist 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jeg elsker dig, jeg elsker dig 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Seks slyngler på Mallorca 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Postanvisningen 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sultan - Indiens frihedshelt 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Junglebogen 1967 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bulldog Drummond slår til 1967 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ekspert i drab 1967 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kineserinden 1967 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jeg ved 2-3 ting om hende 1967 Distributionsselskab U/Spillefilm
Paris i august 1966 Distributionsselskab U/Spillefilm
Masculin-Feminin 1966 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bag klostrets mure 1966 Distributionsselskab U/Spillefilm
Made in U.S.A 1966 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den gamle mand og drengen 1966 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hva' me' hunnene 1966 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den gode, den onde og den grusomme 1966 Distributionsselskab U/Spillefilm
Falstaff 1966 Distributionsselskab U/Spillefilm
Manden og kvinden 1966 Distributionsselskab U/Spillefilm
Manden fra Istanbul 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hvordan man får succes i erotik 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
Telemarkens helte 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
Julietta og ånderne 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pantelåneren 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
Matthæus Evangeliet 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lorna - hun kunne ikke nøjes med een mand 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
Signalementet 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
Angelique 1964 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mary Poppins 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
Søvnløshed 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pisken og kroppen 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bolighajen 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Da kongen var knægt 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Harakiri 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mamma Roma 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
Rogopag 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jules og Jim 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gøngehøvdingen 1961 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Luderkarlen 1961 Distributionsselskab U/Spillefilm
Frihedens pris 1960 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Hund og hund imellem 1960 Distributionsselskab U/Spillefilm
Banken sprænges kl. 11 1960 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kærlighed på førerens befaling 1960 Distributionsselskab U/Spillefilm
En fremmed banker på 1959 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Øjne uden ansigt 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jazz på en varm sommerdag 1959 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Resten er tavshed 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ung flugt 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tornerose 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sheriffens sidste skud 1958 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bag fortæppet 1958 Distributionsselskab U/Spillefilm
De nøgne og de døde 1958 Distributionsselskab U/Spillefilm
Geisha boy 1958 Distributionsselskab U/Spillefilm
Udfordringen 1957 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jet pilot 1957 Distributionsselskab U/Spillefilm
Min søn er en fremmed 1957 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bigamisten 1956 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mareridt 1956 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kærligheds-Øen 1956 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tilbage fra evigheden 1956 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gangsternes gade 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hvem skød Rodock? 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
Krapyl 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kvindedrømme 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
Plyds og papegøjer 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lady og vagabonden 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vildfugle 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skotten og skuden 1953 Distributionsselskab U/Spillefilm
Poppe som detektiv 1953 Distributionsselskab U/Spillefilm
På weekend med Genevieve 1953 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tryllekunstneren 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
Syng i sol og regn 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
Androkles og løven 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kappen 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
Rodeo'ens helte 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
Afrikas dronning 1951 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pigen og Hyacinten 1950 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tarzan og slavepigen 1950 Distributionsselskab U/Spillefilm
To mennesker 1950 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kun en mor 1949 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den tredie mand 1949 Distributionsselskab U/Spillefilm
Magten og æren 1947 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mesterdetektiven 1947 Distributionsselskab U/Spillefilm
Galskabens vej 1947 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jazzkongen 1947 Distributionsselskab U/Spillefilm
Arnhem filmen 1946 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Tordenklippen 1946 Distributionsselskab U/Spillefilm
Intermezzo 1946 Distributionsselskab U/Spillefilm
Djævelen i kroppen 1946 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vindeltrappen 1945 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kvinden i vinduet 1944 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dødspatruljen på Bataan 1943 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jazzens pionerer 1942 Distributionsselskab U/Spillefilm
Piger i sommersol 1942 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mennesker der drager forbi 1942 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dumbo 1941 Distributionsselskab U/Spillefilm
Major Barbara 1941 Distributionsselskab U/Spillefilm
Rebecca 1940 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tossede piloter 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
klokkeren fra Notre Dame 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gunga Din 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
Danseparade 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
Magt og ære 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
La Marseillaise 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Han, hun og leoparden 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Luftrytteren 1937 Distributionsselskab U/Spillefilm
En Jomfru i Fare 1937 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sensationsjournalisten 1937 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skal vi danse 1937 Distributionsselskab U/Spillefilm
Snehvide og de syv dværge 1937 Distributionsselskab U/Spillefilm
Du er mit alt 1936 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kejserens kurer 1936 Distributionsselskab U/Spillefilm
Forræder 1935 Distributionsselskab U/Spillefilm
Becky Sharp 1935 Distributionsselskab U/Spillefilm
King Kong 1933 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dr. Mabuses testamente 1933 Distributionsselskab U/Spillefilm
Don Quichotte 1933 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vampyr 1932 Distributionsselskab U/Spillefilm
Chaplin i stormagasinet 1916 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Et Hav Forsvinder Produktionsselskab Arkiv film
Distributionsselskab U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.