enda

Golan-Globus Productions

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Street smart 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Over the Top 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mors lille morder 1984 Produktionsselskab
I sidste sekund 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Varme basser 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tykke i trøjen 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den blodige bande 1976 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.