enda

Gold Circle Films

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
I Still See You 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
My Big Fat Greek Wedding 2 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hjemsøgt 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Over Her Dead Body 2008 Produktionsselskab
Because I said so 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Love in Manhattan 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Long Weekend 2005 Produktionsselskab
White Noise 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
My Big Fat Greek Wedding - Mit store fede græske bryllup 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.