enda

Gracie Films

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Riding in Cars with Boys - drengene i mit liv 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Simpsons Treehouse of Horror 2001 Produktionsselskab
Sex, løgn & the Sipsons 1998 Produktionsselskab
The Simpsons - Too Hot For Tv 1998 Produktionsselskab
The Dark Secrets of the Simpsons 1998 Produktionsselskab
Simpsons Go To Hollywood 1998 Produktionsselskab
Simpson's Greatest Hits 1998 Produktionsselskab
Det bli'r ikke bedre 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jerry Maguire 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jeg ta'r hvad som helst 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
The war of the Roses 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Broadcast news 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.