enda

Granada Television International

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Northanger Abbey 2007 Produktionsselskab Tv-film
Mary Bryant 2005 Produktionsselskab Tv-serie
Colditz 2005 Produktionsselskab Tv-serie
Pocoyo 2005 Produktionsselskab
Island at War 2004 Produktionsselskab Tv-serie
Henry VIII 2003 Produktionsselskab Tv-serie
Prime Suspect 6: The Last Witness 2003 Produktionsselskab Tv-serie
Doctor Zhivago 2002 Produktionsselskab
Cutting Edge: A Wedding in the Family 2000 Produktionsselskab Tv-dokumentar
The Great Gatsby 2000 Produktionsselskab Tv-film
Malcolm and Barbara: A love story 1999 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Art of Murder 1997 Producent Tv-serie
Cutting edge: The dinner party 1997 Produktionsselskab Tv-film
Prime Suspect 5: Errors of Judgement 1996 Produktionsselskab Tv-serie
Cutting Edge: The Home 1996 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Mistænkt 4 - inderkredsen 1995 Produktionsselskab Tv-film
Mistænkt 4 - det mistede barn 1995 Produktionsselskab Tv-film
Mistænkt 4 - en duft af mørke 1994 Produktionsselskab Tv-film
Mistænkt III 1993 Produktionsselskab Tv-film
Mistænkt II 1992 Produktionsselskab Tv-film
Mistænkt 1991 Produktionsselskab Tv-film
7Up - Barn i Amerika 1991 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Min venstre fod 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Fruit Machine 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Return of Sherlock Holmes 1986 Producent Tv-serie
The Adventures of Sherlock Holmes 1984 Producent Tv-serie
Imperiets juvel 1984 Produktionsselskab Tv-serie
The Brontës of Haworth 1973 Produktionsselskab Tv-serie
Victoria Regina 1964 Produktionsselskab Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.