enda

Hachette Première

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
She's so lovely 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Unhook the stars 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Husaren på taget 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lokkeduen 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Arizona dream 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Urga - kærlighedens tegn 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Delicatessen 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cyrano de Bergerac 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Selve livet og intet andet 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Monsieur Hire 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skørt sted at træffes 1988 Produktionsselskab
Tandem 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Klædt på til fest 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lena & Madeleine 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
La Trace (Sporet) 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Liberty Belle Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.