enda

Hal Roach

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Det glade Vanvid 1946 Produktionsselskab U/Spillefilm
Værre end Fanden 1942 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gøg og Gokke i Oxford 1940 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mus og mænd 1939 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gøg og Gokke ta'r benene på nakken 1934 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Midnatspatruljen 1933 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Gøg og Gokke som Flyttemænd 1932 Produktionsselskab U/Kort fiktion
På Hospitalet 1932 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gøg og Gokke som Barnepiger 1932 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Radio paa Kredit 1929 Producent U/Kort fiktion
Ungerne som Brandmænd 1926 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.