enda

Hal Roach Studios

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Children of the Corn 1984 Producent U/Spillefilm
Ballade i skoletimen 1947 Produktionsselskab U/Spillefilm
Elefanter glemmer aldrig 1939 Produktionsselskab U/Spillefilm
En skør Familie 1938 Produktionsselskab U/Spillefilm
To Fjolser 1938 Producent U/Spillefilm
To gange Tvillinger 1936 Produktionsselskab U/Spillefilm
On the Wrong Trek 1936 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Når Klokken slår tolv 1935 Producent U/Kort fiktion
En elektrisk forretning 1935 Producent U/Kort fiktion
Bange for bussemænd 1934 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det spøger på Skibet 1934 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Det mystiske Hus 1934 Produktionsselskab U/Kort fiktion
To x to 1933 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Gøg og Gokke i Ringen 1932 Producent U/Kort fiktion
On the Loose 1931 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Den rene Sandhed 1931 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Op med Antennen 1930 Producent U/Kort fiktion
Gøg og Gokke ser Spøgelser 1930 Producent U/Kort fiktion
Midnats-Spøgeri 1930 Producent U/Kort fiktion
Gøg og Gokke går agurk 1930 Producent U/Kort fiktion
Hans Højhed kommer 1929 Producent U/Kort fiktion
Den stjaalne Ged 1929 Producent U/Kort fiktion
Dobbelt belagt 1929 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Det er min Kone 1929 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Gøg og Gokke i store Forretningsfolk 1929 Producent U/Kort fiktion
Gokke har snue 1929 Producent U/Kort fiktion
Den gyldne Frihed 1929 Producent U/Kort fiktion
Den blaa Dreng 1929 Producent U/Kort fiktion
Røg i Køkkenet 1929 Producent U/Kort fiktion
I Fangelejren 1929 Producent U/Kort fiktion
De to Søulke 1928 Producent U/Kort fiktion
Their Purple Moment 1928 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Et Parti Golf med Gøg og Gokke 1928 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Ud på Galejen 1928 Produktionsselskab U/Kort fiktion
De to Musikanter 1928 Produktionsselskab U/Kort fiktion
En mægtig Fødselsdag 1928 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Fint selskab 1928 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Leave 'em Laughing 1928 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Habeas Corpus 1928 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Gøg og Gokke i Stenalderen 1928 Producent U/Kort fiktion
Sikken et Hus 1928 Producent U/Kort fiktion
Nevøen fra Skotland 1927 Producent U/Kort fiktion
Jewish Prudence 1927 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Fluttering Hearts 1927 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Vaskemaskinen 1927 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Why Girls Love Sailors 1927 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Den store Kamp 1927 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Koner på Prøve 1927 Producent U/Kort fiktion
Gøg og Gokke i Trøjen 1927 Producent U/Kort fiktion
Straffefanger 1927 Producent U/Kort fiktion
Detektiverne 1927 Producent U/Kort fiktion
Held i Uheld 1927 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Sugar Daddies 1927 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Love 'Em and Weep 1927 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Duck Soup 1927 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Call of the Cuckoo 1927 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Be Your Age 1926 Produktionsselskab U/Kort fiktion
45 Minutes from Hollywood 1926 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Charley My Boy! 1926 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Dog Shy 1926 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Bromo and Juliet 1926 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Thundering Fleas 1926 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Mum's the Word 1926 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Mighty Like a Moose 1926 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Mama Behave 1926 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Long Fliv the King 1926 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Along Came Auntie 1926 Produktionsselskab U/Kort fiktion
The Caretaker's Daughter 1925 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Bad Boy 1925 Produktionsselskab U/Kort fiktion
What Price Goofy? 1925 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Isn't Life Terrible? 1925 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Innocent Husbands 1925 Produktionsselskab U/Kort fiktion
The Uneasy Three 1925 Produktionsselskab U/Kort fiktion
April Fool 1924 Produktionsselskab U/Kort fiktion
The Fraidy Cat 1924 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Oranges and Lemons 1923 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Ungerne paa Kostskole 1923 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Fruits of faith 1922 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Grandma's Boy 1922 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.