enda

Hal Roach/MGM

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Came the Brawn 1938 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Ungerne paa Bjørnejagt 1938 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Ungerne bokser 1937 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Ungerne og Mesterskytten 1937 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Muntre Sigøjnere 1936 Produktionsselskab U/Spillefilm
Arbor day 1936 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Ungerne spiller golf 1936 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Sukces paa Scenen 1935 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Røg i køkkenet 1935 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Spanky passer Kassen 1935 Produktionsselskab U/Kort fiktion
En kraftig kur 1934 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Ungerne og Lillesøster 1934 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Ungerne og Æslet 1934 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Ungerne paa Lejrtur 1934 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Gøg og Gokke som Skorstensfejere 1933 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Gøg og Gokke som Tømmermænd 1933 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Ærlighed varer længst 1933 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fish Hookey 1933 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Ungerne passer de Mindste 1933 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Ungerne og indbrudstyven 1933 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Røg i Køkkenet 1932 Produktionsselskab U/Kort fiktion
En tosset fødselsdag 1932 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Free Wheeling 1932 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Ungernes Brandkorps 1932 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Gokkes Ungdomssynd 1931 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Ud i den kolde Sne 1931 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Ungerne og Tøsedrengen 1931 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Bargain day 1931 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Krigskammerater 1931 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gøg og Gokke: En god gerning 1931 Produktionsselskab U/Spillefilm
Under Frysepunktet 1930 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Brats 1930 Produktionsselskab U/Spillefilm
Chump at Oxford 1930 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Ungerne paa Skovtur 1930 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Helping Grandma 1930 Produktionsselskab U/Kort fiktion
The First Seven Years 1930 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Matroser på Landlov 1929 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Ungerne paa Skattejagt 1926 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.