enda

Hand Made Films

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
En farlig ven 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Afsporet 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Eksperten 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gris på gaflen 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Time Bandits 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Monty Python's life of Brian - et herrens liv 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.