enda

HannaBarbera

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Ta det køligt, Scooby Doo! 2007 Produktionsselskab
Powerpuff Girls - boblende rå 2000 Produktionsselskab
Powerpuff Girls - Et hundeliv 2000 Produktionsselskab
Flintstones 2000 Produktionsselskab
Dexter nakker julemanden 1998 Produktionsselskab
Scooby-Doo on Zombie Island 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Flintstones 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Flintstones: Magiske uheld 1970 Produktionsselskab
Flintstones: Det store plask 1970 Produktionsselskab
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.