enda

Haslund Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Fædre og sønner 2018 Producent DK/Dokumentarfilm
Guldkysten 2015 I samarbejde med DK/Spillefilm
Ekspedition - De fem kortfilm 2014 Producent Dokumentarserie
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Producent DK/Dokumentarfilm
Afghan muscles 2006 Producent DK/Dokumentarfilm
The prize of the Pole 2006 Producent DK/Dokumentarfilm
Larger than life 2003 Producent DK/Dokumentarfilm
The wild east - portræt af en storbynomade 2002 Producent DK/Dokumentarfilm
Reverie 2002 Producent DK/Kort fiktion
Frihedsmaskinen 2002 Producent DK/Dokumentarfilm
Pigen i havnen 2001 Producent DK/Dokumentarfilm
Råt for usødet 2000 Producent DK/Dokumentarfilm
Ludvig og lidenskaben 1999 Producent DK/Dokumentarfilm
I Fridtjof Nansens fodspor over Indlandsisen 1988 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Kvindelige fængselsindsattes pris 2013 Montreal, Rencontres Int. du Documentaire 2013 Ekspeditionen til verdens ende
Miljø Prisen 2013 Reykjavik Film Festival 2013 Ekspeditionen til verdens ende
Juryens pris for bedste internationale dokumentar 2013 Leuven, Docville 2013 Ekspeditionen til verdens ende
Best Documentary Price 2007 Los Angeles, AFI Int. Festival 2007 Afghan muscles
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.