enda

Haslund Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Miss Osaka 2020 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Fædre og sønner 2018 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Guldkysten 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ekspedition - De fem kortfilm 2014 Produktionsselskab Dokumentarserie
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Afghan muscles 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
The prize of the Pole 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Larger than life 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
The wild east - portræt af en storbynomade 2002 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Reverie 2002 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Frihedsmaskinen 2002 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Pigen i havnen 2001 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Råt for usødet 2000 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ludvig og lidenskaben 1999 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
I Fridtjof Nansens fodspor over Indlandsisen 1988 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.