enda

HBO

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Girls 2015 Produktionsselskab
Game of Thrones 2011 Produktionsselskab, Tv-serie
Entourage - The Complete 4Th Season 2008 Produktionsselskab
Entourage Season 3, Part 1 2006 Produktionsselskab
Entourage Season 3B 2006 Produktionsselskab
Warm Springs 2005 Produktionsselskab
The Comeback, The Complete Only Season 2005 Produktionsselskab
Entourage: The Complete Second Season 2005 Produktionsselskab
Entourage - Season 1 2004 Produktionsselskab
Carnivale, Sæson 1 2004 Produktionsselskab
Elephant 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
From The Earth To The Moon - Disc 1 2000 Produktionsselskab
From The Earth To The Moon - Disc 3 2000 Produktionsselskab
From The Earth To The Moon - Disc 4 2000 Produktionsselskab
The Sopranos 1999 Produktionsselskab Tv-serie
Witness Protection 1999 Produktionsselskab
From The Earth To The Moon - Disc 2 1998 Produktionsselskab
The Rat Pack 1998 Produktionsselskab
Hjælp, jeg er en kvinde 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Højt på strå 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Catholic Boys 1985 Produktionsselskab
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.